9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Brevkasse: Swingerklub – Hvad hvis jeg møder en jeg kender?

Stina Maria

Brevkasse: Swingerklub – Hvad hvis jeg møder en jeg kender?

Dette indlæg indeholder reklame

Hej Stina Maria.


Jeg skriver fordi min kone og jeg overvejer, at besøge Tucan club i Kolding og i den forbindelse oprette en profil på scor.dk under Tucan.
Har dog nogle overvejelser omkring det, evt at møde personer man kender i andre forbindelser og må ærligt sige, at specielt jeg, er lidt tænksom omkring det.
Har du nogen erfaring fra miljøet vedrørende det at møde personer fra miljøet uden for klubben i andre sammenhænge ? Er der en fælles forståelse for indbyrdes diskretion eller hvad er din oplevelse ?
Det skal siges at vi har haft to oplevelser med en extra mand, men har ikke prøvet en klub endnu
Dbh Anonym Mand.


Hej Anonym Mand


Tak for dit spørgsmål. Jeg ved der er rigtig mange der går med samme tanker som jer!

Jeg har naturligvis også selv haft de tanker da jeg de første gange skulle betræde en swingerklub og senere haft oplevelser med at møde mennesker jeg kender “ude fra virkeligheden” i swingerklub, samt mennesker fra klub-regi ude i Verden.

Mit mantra er at vi jo alle er der af samme årsag og at vi derfor helt naturligt passer på os selv og hinanden. Dvs. Møder du fx en bekendt eller arbejdsrelation i en swingerklub, er de jo naturligvis ligeså interesserede i at du og din kone ikke sladrer om det, som du er i at de holder deres mund.

Når det så er sagt, har Tucan også den politik at “hvad der sker i klubben bliver i klubben” – det er dermed bortvisningsgrundlag hvis man bliver taget i at tale om hvem man møder der og hvad de laver.

Det bedste du kan gøre er at hilse på dem du kender og dermed ikke stikke hovedet i busken. Du vil med garanti mærke den indforståede diskretion der medfølger sådan en hilsen.

Jeg er sikker på at i får en kanon oplevelse. Tucan er en dejlig klub.

Mvh Stina Maria

swingerklub

Har du selv et spørgsmål du gerne vil have besvaret? Så send mig en mail på info@stinamaria.dk

Tjek de andre brevkasse spørgsmål HER

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar