9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Om mig

Stina Maria

Hvem er jeg?

Jeg hedder Stina Maria, jeg er 37 år og bosat i Hobro med min kæreste og vores 4 sammenbragte børn i alderen 6 til 12 år. Jeg er sygeplejerske på 12. år, uddannet til certificeret Sexolog hos sexolog Joan Ørting samt OPPE-guide hos psykolog Mette Holm. Derudover er jeg sex-ekspert hos Ekstrabladet, hvor jeg har en ugentlig klumme med seksuel inspiration og provokation af seksuallivets normer, samt et oprør imod seksuel skam og lukkethed.

Udover at hjælpe andre med deres personlige udvikling, har jeg naturligvis også selv gennemgået mange processer i mit liv; er skilsmissebarn og er selv skilt fra mine børns far, har været dybt afhængig af få bekræftelse via sex, har følt mig ude af stand til at mærke mig selv og min lyst, har skammet mig meget over min krop og seksualitet, har spillet en rolle en stor del af mit liv – fordi jeg ikke anede hvem jeg var, haft frygt over hvad andre tænkte om mig og over at gå efter dét jeg gerne ville, været destruktivt jaloux, oplevet konflikter og udfordringer i den sammenbragte familie o.m.a.

Jeg er ikke perfekt nu, slet ikke. Men jeg har et langt mere tilfredsstillende liv. Faktisk et fantastisk liv. Et liv hvor jeg tør gå efter stjernerne og med et mod, der har åbnet enormt mange døre for mig. Jeg er ligeglad med hvad andre tænker, står stærkt i mig selv og det føles vidunderligt. 

Jeg kan derfor ofte sætte mig ind i hvordan du har det, bruge mine erfaringer fra min egen vej, samt min faglige ekspertise til at vise dig vejen fremad og OPAD – fra leverpostej til lagkage!

Hvem hjælper jeg?:

– Mænd/kvinder/par med seksuelle frustrationer fx i form af forskellig- eller manglende lyst.
 
– Par der oplever deres parforhold som en del af en nedadgående spiral og har brug for et boost eller afklaring.
 
– Nyskilte eller singler som ønsker at finde sig selv og ro i sin identitet, inden de forsøger sig med kærligheden igen på en mere bevidst måde for at undgå at gentage negative mønstre.

– Mænd og kvinder, der ønsker sig et liv med mere glæde, mod, selvværd og indre ro.

– Alternative parforhold såsom åbne parforhold, swingere, BDSM relationer, biseksualitet, fetish osv.

– Mænd/kvinder og par der bøvler med jalousi og som ønsker at bringe følelsen i bedre balance.

Hvad siger mine klienter om mig? 

Tjek forsiden for anmeldelser fra Facebook HER

– Se beskrivelserne fra mine OPPE-klienter HER

Hvad koster det?
Læs om mine priser HER

 
Hvor foregår samtalerne, hvornår og hvordan kan jeg booke en tid?

Samtalerne varer 1 time ved solo terapi og 1,5 time ved parterapi. De kan foregå hos dig/jer, telefonisk, online eller hos mig i Hobro. Med hensyn til tidspunkt er jeg ret fleksibel, så kontakt mig enten på min mail info@stinamaria.dk eller via messenger HER, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.