9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Bog – Det åbne parforhold

Stina Maria

åbne parforhold polyamori åbent parforhold swinger

Bogen “Det åbne parforhold”, er for alle der er nysgerrige omkring dét at leve mere åbent i sit parforhold, end den traditionelle opskrift. Også selvom der ikke direkte er andre involveret i forholdet. Den er også til de par, der allerede lever åbent med flere seksuelle- eller kærlighedsrelationer. Derudover henvender den sig til de professionelle der arbejder med parterapi, som gerne vil øge deres forståelse og viden indenfor alternative parforhold.

Et åbent parforhold er nemlig, for mig, en dynamisk størrelse der ikke defineres ud fra hvor meget udenoms halløj, der foregår. Det handler mere om at man tør være ÅBEN og ærlig omkring sine lyster og behov overfor sin partner.

Bogen indeholder definitioner på det åbne parforhold, som rigtig mange kan identificere sig med – også dem der ikke som sådan har tænkt at de havde en sådan konstellation. For hvis du åbent og ærligt fortæller om dine flirts på Facebook eller når du er i byen til din partner, så er du allerede indenfor min definition.

Der udover er der emner som kommunikation om sårbare emner, identifikation af lyst og drivkraft, samt udfordringer såsom jalousi, skænderier og ulighed.

Alt i alt en alletiders håndbog til alle der er nysgerrige på at leve sammen på deres egen måde og ønsker at få succes med det.

bog åbent parforhold polyamori

det åbne parforhold polyamori bog

Det siger læserne..

“Det er en super god bog du har skrevet, Stina, inspirerende og god at blive klog af.”

“Nu har vi deltaget i dit foredrag og efterfølgende læst bogen og hold da op, hvor har det rykket noget i os. Vi er relativt nye i den her verden, men føler os faktisk godt klædt på til de udfordringer der måtte komme. Tusind tak.”

“Bogen er skrevet i et let læseligt sprog, hvilket gør at man forstår de forskellige teorier og mekanismer og derfor får rigtig meget ud af den.”


Bog – det åbne parforhold


Faktisk holder jeg også foredrag om emnet – det kan du læse mere om HER