9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Åbent parforhold?

Stina Maria

Har i overvejelser om at leve polyamorøst, date andre eller blive swingere?

Der kan være mange grunde til at man som par, overvejer at åbne sit forhold. Manglende gnist, ønsket om at give og få nye oplevelser – sammen eller hver for sig, forskellig seksualitet og ønsket om at udvide og undersøge sin seksualitet, er blot nogle bud på incitamentet til at begive sig ud på denne vej.

I et åbent parforhold, vil der uundgåeligt komme en del bump på vejen. Der kan opstå usikkerhed, jalousi, frustation og separation. Det er derfor vigtigt at der er en sund og åben kommunikation, så de svære følelser, der uundgåeligt OGSÅ må komme, har ret og plads til at komme frem i lyset! At man TØR snakke åbent og ærligt sammen om alt det vanskelige. Derudover er jeg af den klare overbevisning at man ikke bør vælge et åbent parforhold af frygt, men af dyb kærlighed! Dyb kærlighed og et velfungerende sexliv på hjemmefronten fordrer succes i dette åbne univers!

Er grundstenene i forholdet urokkelige, kan denne livsstil til gengæld biddrage med mange sjove og frække oplevelser. Disse kan være med til at styrke parforholdet, give større livsglæde, øge sexlysten til hinanden og udvikle jer følelsesmæssigt som individer og par gennem den åbne kommunikation.


Podcast

Lyt evt. til min nye podcast “det åbne parforhold og swingerlivet” på din podcasttjeneste eller via linket HER


Hvad kan jeg hjælpe jer med?

Når man diskutere muligheden for at åbne sit forhold, kan det være rart at have en uvildig, ikke dømmende, professionel på sidelinjen. Jeg kan bidrage med perspektiver, scenarier, spørgsmål og svar, der er vigtige at gennemgå inden dørene bliver åbnet til jeres soveværelse. Derudover kan jeg støtte jer sammen, eller hver for sig, i de nye følelser og kommunikative udfordringer der måske vil dukke op, når i begynder at betræde de nye stier.


Allerede swinger eller i polyamorøst parforhold?

Jeg har også erfaring med at hjælpe par, der allerede vandrer på de åbne vidder, men er stødt på udfordringer, de har svært ved at løse på egen hånd.


Foredrag

Fra tid til anden holder jeg foredrag om det åbne parforhold, for alle interesserede. Se mere om hvad dette går ud på og hvornår det holdes igen HER


BOG

Jeg har netop udgivet en bog om det åbne parforhold. Denne kan du læse mere om HER


Booking og priser

For at booke en samtale i min kalender TRYK HER

Mine priser finder du HER