9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Sætningen som skaber indre ro!

Stina Maria

parforhold jalousi

Sætningen som skaber indre ro!

Nogle gange falder man en magisk sætning, der på trods af utrolig simpel retorik, er enormt powerful i enhver situation. En sætning man kan have med i lommen og tage frem mange gange hver dag og som med et trylleslag får alle tænkelige situationer bragt i et helt nyt lys, der er meget lettere at fordøje, end det man først lige opfattede og reagerede på. En sætning, der kan få os til at falde til ro, blive mere tålmodige, overbærende, tilfredse osv. både overfor os selv og vores medmennesker. Alt dette bringer en utrolig indre ro, grundlæggende lykkefølelse og tilfredshed med sig, hvilket er hele essensen og grunden til at slå lyttelapperne ud og virkelig høre budskabet i sætningen, tage den med og bruge den!

.

Sætningen er såre simpel:

.

”Vi gør alle sammen vores aller-allerbedste”

.

Vi gør alle sammen vores aller-allerbedste, selv når vi fuldkommen underskudsagtigt står og rykker vores barn i ærmet for at få det til at bevæge sig lidt hurtigere, når vi kommer til at lyve til vores partner om overarbejde når vi i virkeligheden blot havde brug for en pause alene på rastepladsen på vej hjem, når vi for 6. gang denne måned kommer for sent ud ad døren, når vi kommer til at stå for tæt i Coronakøen eller når vi for 2. dag i træk glemmer at sende skiftetøj med vores barn i børnehave. Vi gør vores aller-allerbedste og det skal vi anerkende os selv for og give os selv det klap på skulderen for at have gjort, uanset hvor godt det så end gik! Vores aller-allerbedste varierer jo naturligvis fra dag til dag og afhænger af ALT hvad der ellers foregår i vores liv, men vi gør vores aller-allerbedste – og det er det vigtigste!

.

Andre mennesker gør også deres aller-allerbedste! Selv når pensionisterne forvilder sig ud i supermarkedet samtidig med dem der skal skynde sig at handle på vej fra arbejde inden de skal hente 3 børn inden SFO’en lukker, selv når de snupper den parkeringsplads der i grunden er beregnet til handicappede, selv når dit 7-årige barn for 4. gang i dag kommer til at tisse i bukserne, selv når de kun kan hjælpe med at flytte i 2 timer selvom du mener de skylder én, selv når de kommer til at give dig en røffel for uvidende at have snydt foran i køen, selv når de glemmer at ringe på din fødselsdag eller kommer for sent til selvsamme. Så gør de deres aller-allerbedste!

.

Nej, siger du måske

.

– “nogen mennesker er bare total egoistiske og ligeglade med alle andre..” Tja.. muligvis.. Men én ting er i hvert fald sikkert – DU får ikke indre ro af at hidse dig op over andres handlinger og de negative motiver DU tillægger dem!

.

Og én ting er helt sikkert – når vi betragter andre udefra, kan vi ALDRIG nogensinde sætte os i deres sted og dermed bedømme hvorvidt de rent faktisk gør deres bedste – vi aner ikke hvorfor de handler som de gør – måske har de ikke sovet i månedsvis pga. yngstearvingen, måske har de lige mistet en nær ven, måske har de et distræt sind, måske har de en sygdom, måske er de lige kørt galt, måske er de ved at gå fallit – listen er lang og du ANER det ikke.

.

Sætningen inviterer dig grundlæggende til, at du stopper med at give andre mennesker ONDE hensigter. Ja faktisk åbner du for medfølelsen og dermed går du slet ikke ind i den nedadgående spiral af irritation over andres adfærd. De gør jo bare deres aller-allerbedste – præcis ligesom dig ❤

.

terapi
Indre ro

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar