9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Frygt – kvæler dine drømme!

Stina Maria

stinamaria.dk

Frygt – kvæler dine drømme!

Mærker du indimellem LYST til noget, uden at handle på det? Og hvad med ULYST?

Drømmer du om at få et nyt job, flytte tættere på din familie, få en ny tøjstil, tage en uddannelse, få en plastikoperation, åbne din egen café eller få et barn mere, men kan du ikke finde ud af at tage handling på dine drømme?

Mange af os lever et liv i frygt. Frygt for forandring, for fremtiden, for at træde ved siden af, for at blive forladt. Frygt for at tage beslutninger, for at begå fejl og for at fortryde handlinger eller valg. Netop vores FRYGT, er det der afholder os fra at handle på vores drømme, vores LYST og ULYST.

Vi er bange for at gå ud i det store åbne hav af muligheder der ligger lige foran os, for tænk hvis vi pludselig ikke længere kan bunde og alting forandres til det værre? Så hellere leve med stor ULYST til sit arbejde, sin krop, sit hjem eller sin ægtefælle – for så ved vi da i det mindste at vi kan bunde. Men vi mærker heller ikke storheden af de brusende og berusende bølger af LYKKE og LIVSGLÆDE der følger med, når man går efter sine drømme og sin LYST!

Hvis jeg nu fortæller dig at det er okay at tage et skridt ad gangen ud mod det dybe fantastiske åbne hav og at for hvert skridt du tager, bliver du stærkere og stærkere. Du skal nok klare FRYGTENS bølge, hvis den prøver at slå dig omkuld. For det vil den gøre, når du begynder at lyse af LYST og POWER! Skubber den dig en smule ud af kurs, kan du sagtens tage et skridt sidelæns for at genvinde fodfæstet og din STYRKE, inden du fortsætter! Hen imod LYST, LIV og LYKKE!

Så drop alle de dårlige undskyldninger for ikke at LEVE det liv du ønsker og drømmer om! De dårlige undskyldninger kommer fra din irrationelle FRYGT og den er ude på at bremse dig fordi den er BANGE! Bange fordi du i løbet af din barndom og dit liv, har fået formaninger om hvordan du skal leve, for at passe ind i fællesskabet, eller undgå at komme noget til. Men du er VOKSEN nu! Du behøver ikke længere tilpasse dig den FRYGT og de BEGRÆNSENDE OVERBEVISNINGER du er opvokset med – du er stor nok til at mærke LIVET selv! Stor nok til at gå efter din LYST og fjerne dig fra ULYST!

Giv FRYGTEN fingeren og søg det job, få den baby, køb det hus, tag den rejse, åben den café – kom med ud på det åbne hav og oplev LIVET. Uden FRYGT! Jeg tror på dig!

************************************************************************

Har du brug for hjælp til at smide frygten? kontakt mig på mailen info@stinamaria.dk eller via messenger HER

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar