9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Seksual undervisning

Stina Maria

Jeg tilbyder seksual undervisning primært til efterskoler (9.- og 10. klasse) og ungdomsskoler.

Min mission

Er at give de unge mennesker et sprog for “lyst og grænser”, hvilket er en kunst som selv mange voksne mennesker ikke evner. Med dette sprog vil de få de bedste forudsætninger for at få et sundt og godt forhold til deres seksualitet resten af livet.

Hvad?

I de ca 3 timer min seksual undervisning varer vil jeg tage eleverne igennem “et samleje” fra kroppen (hvordan ser vi ud, hvordan har vi det i vores krop), igennem forspillet (hvad føles rart for mig, hvornår er man klar til at gå videre, hvordan fortæller man hvad der er rart og hvad der ikke er rart, hvordan mærker man en grænse og sætter den) til selve samlejet (hvordan føles det, hvad kan man forvente, hvordan snakker man om hvad der er rart/ikke rart, hvornår er man færdig) og efterspillet (hvad er rart bagefter, hvordan snakker vi om hvad der var rart/ikke så rart, er det okay at gå et skridt tilbage når man først har været i seng sammen).

Formål

Målet med undervisningen, er at både de der allerede er seksuelt aktive og de der ikke er, får en viden der ikke er baseret på pornomediet, men på en ærlig, humoristisk, naturlig, alvorlig, tryg og åben måde, hvor alle spørgsmål er tilladt. De får viden om temaet “egen lyst og grænser” og redskaber til at mærke disse, samt kommunikere det ud til partneren.

Pris

Min pris for de 3 timer, er resten af året 2022, 1500 kr. + moms.

Kontakt

Ved interesse kontakt mig på mail info@stinamaria.dk eller på messenger HER