9500 Hobro
info@stinamaria.dk

OPPE-terapi

Stina Maria

Hvad er OPPE terapi?

OPPE terapi hos mig, er inspireret af Psykolog Mette Holm’s OPPE teori, men bliver tilpasset DIG, DIN situation og DIT liv!

Det handler ikke om positiv psykologi og at alt blot skal ses med lyserøde briller, men om omsorgsfuldt og kærligt at tage sig af de beskeder vores følelser sender os!

Det handler om at se sit lysende potentiale og den power man indeholder, at lære hvordan man ændrer sine tankemønstre for derigennem at lukke OP for mere lykke og positiv energi i sin hverdag og sit liv.

Det du bøvler med kommer til at fylde mindre og det giver plads til mere glæde, tilfredshed og OPtimisme!

Det siger mine tidligere klienter i OPPE-forløb:

Har den vildeste følelse af at mine 159 cm er blevet til 170 cm, en følelse af lethed – du er virkelig dygtig og helt fantastisk”

En fantastisk oplevelse i smukke omgivelser og med en yderst kompetent, sød og meget forstående Stina. Kan varmt anbefale hende!”

“Jeg har oplevet forløbet OPAD, som et stort løft i min hverdag. Jeg har slæbt på en kæmpe baggage fra et tidligere forhold, som har gjort det svært for mig at finde mig selv igen. Stina har virkelig givet mig nogle gode værktøjer, til at få baggagen smidt. Jeg vil på det varmeste anbefale forløbet til alle der synes hverdagen er blevet lidt træls. Det har løftet mig op i min hverdag, så jeg nu retter blikket op og ud mod fremtiden!”

***********************************************************************

Pris:

Indtil 1/11-21 kører jeg tilbudsforløb til 1800 kr. for 3 sessioner á 60 min. Normalpris er 2250 kr. Se mine øvrige priser HER

Hvor?

Min klinik ligger i Hobro, men jeg har også afprøvet terapien over videokald med stor succes! Så fortvivl ikke hvis du ikke har mulighed for at komme til mig!

Kontakt:

Kontakt mig på info@stinamaria.dk eller via min facebookside Stina Maria – Power & Pleasure.