9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Nydelsesøvelsen

Stina Maria

Sådan kan du skabe mere lyst, nydelse og kontakt til din sensuelle kvinde krop med nydelsesøvelsen:

Nydelsesøvelsen kræver at du tager dig den tid der skal til, for at du får noget ud af den! Så skab den tid og det rum du skal bruge for at kunne dedikere dig til din krop og nydelsen uden afbrydelser enten fra dit eget hoved og tanker, eller fra din familie.

Det er naturligvis helt okay at overgive sig til nydelseslyde undervejs og det vil kun skabe endnu mere nydelse for dig at slippe kontrollen.

Banker der en orgasme på, skal du endelig tage kærligt imod den, også selvom nydelsesøvelsen ikke er færdig.

Nydelsesøvelsen:

  1. Slap af. Træk vejret godt igennem og slip alle tanker om tid og gøremål – mærk din krop – vær tilstede med dig selv i nuet.
  2. Hovedet. Begynd med at stimulere din hovedbund. Stryg dine fingerspidser igennem håret og mærk hvor dejligt det føles. Rør ved dit ansigt, fortsæt med de lange strøg og kør derefter fingerspidserne rundt i små cirkler – koncentrer dig om at føle berøringerne.
  3. Halsen. Lad nu berøringerne kredse om dine hals og nakke, mens du fortsat integrerer ansigt og hovedbunden. Brug efterhånden også hele hånden til at berøre med. Mærk hvad der føles skønt og fortsæt med det et øjeblik.
  4. Armene. Stryg med fingerspidser og negle i lange bevægelser op og ned ad armene. Kæl for dine hænder. Klem også armene som et kram du giver til dig selv.
  5. Mave, lår og balder. Fortsæt dine kærlige berøringer ned over din mave og ud på lårene. Lad dine fingerspidser stryge blidt fra dit bryst, ned over maven i et roligt tempo og ud på lårenes inderside ned mod knæene. Vend bevægelsen og stryg låret op ad på ydersiden op imod ballerne. Lav derefter samme bevægelse med håndfladen. Klem dine balder.

Til de følgende kan det være ekstra nydelsesfuldt hvis du bruger en massageolie eller lignende.

5. Brysterne. Klem dine bryster blidt. Kør derefter dine hænder rundt om brysterne i cirkler. Start længst ude og lad dine cirkler stille og roligt, nydelsesfuldt, nærme sig brystvorten. Kør fingerspidsen let rundt i kanten på brystvorten og nærm dig centrum stille og roligt. Rør nu blidt ved selve brystvorten. Leg med den – kild den, tryk den ind, klem den – blidt og hårdt. Dvæl ved det der giver dig mest nydelse.

6. Venusbjerget og de ydre kønslæber. Berør igen maven og inderlårene, men kør berøringen hen over venusbjerget på vejen. Spred benene og kør håndfladerne fra dine balder og op imod navlen, på hver side af dit køn – dvs. de ydre kønslæber – og tilbage igen. Gerne med både blide og faste bevægelser. Lav bevægelsen nogle gange og kør derefter helt op over dine bryster og vend bevægelsen der.

7. Indre kønslæber og klitoris. Start med at stryge med hænderne som før, blot forskudt, så hånden stryger hen over dit køn og klitoris, op over maven og det ene bryst, mens den anden når kønnet på turen ned ad kroppen. Kør nu pege- og langefinger spredt som et V på ydersiden af dine indre kønslæber fra skeden og op mod klitoris skiftevis med den ene og anden hånd, så der kommer en jævn bevægelse. Kør derefter 3 fingre i samme bevægelse, hvor du inddrager berøring af klitoris med den mellemste finger, først i langsomt og blidt tempo – hvor du gradvist øger eller nedsætter intensiteten, alt efter hvor du finder størst nydelse.

8. Skeden. Brug 1 eller 2 fingre på den ene hånd til at køre rundt om skedeåbningen. Centrer cirklen som tidligere og fortsæt de cirkulerende bevægelser ind i skeden, så du presser blidt mod skedeåbningen hele vejen rundt. Eksperimenter og mærk hvor dybt dine fingre skal ind for at give dig mest nydelse. Mens den ene hånd laver nydelsesfulde cirkler i skeden, kan du prøve at genskabe dine favoritberøringer fra tidligere i øvelsen med den anden hånd.

Afslut nydelsesøvelsen som du ønsker det. Der er ingen krav om orgasme i denne øvelse. Det handler om at skabe lyst og kendskab til din krop, så du kan opnå større nydelse.