9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Kvindegruppe

Stina Maria

Hvad er en kvindegruppe?

En kvindegruppe er et trygt og fordomsfrit rum, hvor kvinder kan dele deres dybeste hemmeligheder, udfordringer og problemer. Et sted hvor alle tænkelige ord er accepterede og velkomne.

Et sted, hvor tavshedspligt og rummelighed er den største dyd.

Et frirum hvor man ikke bliver dømt på sine følelser og bekymringer, men istedet varmt imødekommet og bekræftet i, at man ikke er alene i verden.

Et sted hvor man kan udvikle sig ved hjælp af indsigt, medfølelse og spejling i hinanden. En udvikling der giver energi, overskud og selvværd, lige til at tage med sig hjem til familien og dagligdagen.


Hvad får man ud af at deltage?

Du kan få luft, taletid og inspiration af de andre kvinder i cirklen, men også ift. de refleksions emner jeg tager op når vi mødes.

Kvinder der deler og taler frit fra hjertet skaber en energisk magi, som vi alle kan tage med hjem og “flyve” på i flere dage efter.

Refleksions emner som identitet, selvværd og lyst vil kunne biddrage til udviklingen af større overskud i hverdagen til børn, partner og arbejde.


Hvordan er rammerne?

Vi mødes i en gruppe på 4-6 kvinder, hos mig i Hobro. Som udgangspunkt mødes vi 4 gange.

Næste gruppeforløb starter op i efteråret 2022.

Det er vigtigt at du er engageret og møder op hver gang, for at opretholde fortroligheden og udviklingen i gruppen og for dig selv.


Pris?

Kvindegruppen koster 400 kr. pr. deltager – dvs. 100 kr. pr. gang.


Hvordan kommer jeg med i en kvinde gruppe?

Skriv mig en mail på info@stinamaria.dk hvor du fortæller om dig selv og hvorfor du ønsker at deltage.

Jeg udvælger derefter 4-6 kvinder jeg mener passer godt sammen for at alle får det maksimale udbytte ud af gruppen.


I øvrigt – kan du blive medlem af min lukkede Facebook-gruppe for kvinder, der er interesserede i selvudvikling. Anmod om medlemskab i “Skab dig” fællesskabet via linket herunder 👇

sexolog
Sammen kan vi nå nye højder