9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Foredraget: BDSM og psykisk sårbarhed

Stina Maria

Foredraget BDSM og psykisk sårbarhed, er et yderst populært og vellidt foredrag. Måske fordi det skaber en sund debat omkring tabubelagte områder som:

  • At os der dyrker denne seksualitet er psykisk syge
  • At seksualiteten opstår pga. oplevede traumer som fx vold og overfald
  • At man skal holde sig væk fra at dyrke BDSM med psykisk sårbare (diagnoser eller ej)
  • At man ikke kan dyrke BDSM hvis man selv er psykisk sårbar

Foredraget BDSM og psykisk sårbarhed

Tager deltageren med på en refleksionsrejse, som blandt andet indeholder hvordan seksualitet opstår, hvorvidt psykisk sårbare personer er tiltrukket af BDSM og hvorfor, samt hvilken risiko-adfærd man skal være særlig opmærksom på hos sig selv og andre.

Alt dette er krydret med levende eksempler fra mine egne erfaringer med psykisk sårbarhed, samt andres oplevede hændelser, med store konsekvenser.


foredrag BDSM
Foredraget BDSM og psykisk sårbarhed på “Den Sorte Fabrik” 26/3-22

Foredragets varighed

Selve foredraget tager ca. 1 time, men der er altid rigtig mange relevante spørgsmål og kommentarer. Derfor sætter jeg oftest 2 timer af til arrangementet.


Ønsker du at deltage i dette foredrag?

Lige nu er der ikke fastsat en ny dato for næste foredrag, men du er velkommen til at tilmelde dig min e-mail liste, så du får besked, næste gang det afholdes.

Ønsker du at booke foredraget?

Repræsenterer du en forening/klub/gruppe, som ønsker at booke mig til at holde foredraget hos jer, kan du kontakte mig på e-mail og aftale nærmere.