9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Sexolog samtale

Stina Maria

Hvad kan sexologisk samtale terapi hjælpe med?

  • Seksuelle frustrationer: forskellige behov, manglende lyst, behov for inspiration, skamfulde fetish’er, problemer med orgasme eller udløsning, afklaring ift. sex udenfor forholdet, seksuelle problemer under eller efter sygdom, støtte til åben homoseksualitet.
  • Skræntende parforhold: genfinding af kærligheden, jalousi, svær kommunikation/skænderier, utroskab, skilsmisseafklaring og forholdsafslutning.
  • Boost af parforhold: øget samhørighed, mere lyst, nyt parforhold efter skilsmisse – hvordan gør vi det bedre denne gang?, styrke kærlig kommunikation.
  • Singler: Mange mislykkede parforhold, vanskeligheder ved at finde en kæreste eller holde på én.
  • Selvværd: Lavt selvværd, skam over krop eller livsvalg, hamsterhjulsfølelse/livsstress, støtte og udvikling efter skilsmisse.

Som sex- og kærlighedsterapeut, hjælper jeg både par og singler til at få større livsglæde på flere områder af deres liv, ved at hjælpe med at belyse de mekanismer og strategier vi hver især igennem vores liv har lært at benytte for at føle os elsket og hvorfor disse kan volde problemer og udløse lige netop det modsatte. Frustrationer i sex- eller kærlighedslivet hænger ofte sammen med uhensigtsmæssige reaktioner, manglende forståelse af sig selv og partneren, samt kommunikative vanskeligheder og hårknuder. Igennem samtaleterapi, vil jeg give jer/dig redskaber til hvordan I/du kommer videre hen imod den grundlæggende følelse af tilfredshed og lykke I/du savner i kærligheds- eller sexlivet.

Mange vil allerede føle sig lettede efter den første samtale hos mig og det er ikke sjældent at blot 3 samtaler udløser en mærkbar forskel for klienterne. Nogen ønsker at forlænge deres forløb for at arbejde videre med de vanskeligheder de måtte have, andre arbejder selv videre med de indsigter og redskaber de har fået undervejs.

Eller kontakt mig på info@stinamaria.dk eller via messenger HER


Boost parforholdet med 6 sexede uger?

læs mere om mit online kursus HER