9500 Hobro
info@stinamaria.dk

*Kontakt* par workshop

Stina Maria

Der er endnu ikke nogen ny dato for workshoppen – Tilmeld dig min e-mail liste HER, for at være den første til at vide om næste workshop.


Om workshoppen

Til denne lille par workshop *kontakt* åbner jeg dørene i mit stemningsfyldte hjem i Hobro for 4 par, der ønsker at bruge 3 timer i mit selskab på at skabe fokus på deres *kontakt* i parforholdet.

Workshoppen er særligt for par, hvor den ene hverdag tager den anden og parforholdet minder mere om et logistisk projekt-partnerskab end et romantisk forhold. Workshoppen genskaber netop *kontakt* imellem partnere, der ønsker at give kærligheden, flirten og intimiteten et skub i den rigtige retning, hvor netop dette har stået lidt stille på det seneste.

Workshoppen kan også anbefales som udvikling af et velfungerende parforhold, eller som en anderledes “date”, hvor i lærer noget om jer selv og hinanden i kærlighedens navn.

Det er intet krav at man har kendt hinanden længe, blot at man har lyst til at arbejde med udvikling af sig selv og parforholdet.


Hvad sker der på *kontakt* par workshop?

Workshoppen består både af *kontakt* skabende øvelser og samtaler, der skaber større forståelse, rummelighed og engagement i parforholdet. Der vil være lette fysiske øvelser på gulvet, alle iført behageligt tøj.

Udover dette vil jeg tage jer med ind i kærlighedssprogene, samt de mekanismer der ofte overtager, når vi fjerner os fra hinanden – fx når vi har en konflikt. Dette er lette redskaber, med stor effekt, som I kan tage med jer hjem i rygsækken og bruge på daglig basis, for at holde kontakten ved lige.


Hvor lang tid varer *kontakt* par workshoppen?

Workshoppen varer 3 timer. Der vil blive serveret en let forfriskning under en pause ca. halvvejs.


Hvad skal man medbringe til *kontakt* par workshop?

Udover sin partner, kan det være en god idé at have noget med til eventuelle noter. Man skal møde op iført behageligt og blødt tøj.

Pris og tilmelding

Pris for denne 3 timers workshop i Hobro, inkl. let forplejning er 1250 kr. pr. par.

Når I tilmelder jer, skal i blot booke 1 plads – denne gælder for 2 personer.


Har du ikke mulighed for at deltage, eller er der udsolgt, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, for at få besked som de første ved afbud eller vedrørende næste arrangement. Tryk HER for tilmelding.

parterapeut
Genskab kontakten i parforholdet med workshoppen *kontakt*