9500 Hobro
info@stinamaria.dk

Foredrag “Det åbne parforhold” i El Diablo 1/6 – 2024

Stina Maria

Lørdag den 1/6 – 2024 kl. 15.00 – 18.30 holder jeg foredrag i swingerklubben El Diablo.

Formålet med foredraget

  • At afmystificere det åbne parforhold og introducere forskellige typer af åbne parforhold lige fra polyamori til swinger parforholdet.
  • At klæde jer (eller dig) på til de vigtige samtaler og det kærlighedsfundament der skal til, for at lykkes med et åbent parforhold.
  • At vise jer (eller dig) de positive og kærlighedsmæssige bevægegrunde og benefits der er, ved at leve i et åbent parforhold.
  • At skabe kendskab til og åbenhed omkring de følelser og faldgruber der kan være, ved at åbne sit parforhold.

Hvor og hvordan foregår det?

Foredraget afholdes denne gang på Sjælland i El Diablo v Holbæk – nærmere adresse information gives ved tilmelding.

Selve foredraget varer et par timer, hvor der er god plads til at stille uddybende spørgsmål – for det der undrer dig, undrer sikkert også andre i rummet.

Der vil være en god pause halvvejs, hvor der også er mulighed for at stille mig spørgsmål udenfor plenum. I pausen er der mulighed for, i mindre grupper, at få en rundvisning i El Diablo’s indbydende lokaler.

Der serveres varme drikke, kage og frugt i pausen som er inkluderet i prisen.

Derudover er det muligt at købe diverse drikkevarer og snacks i baren, både før, under og efter foredraget til yderst rimelige priser.

Til foredraget er der mulighed for at købe min bog “Det åbne parforhold” med evt. signering (bogen kan købes billigere til foredraget).

Arrangementet slutter kl. 18.30.

Er man interesseret i at gæste klubben om aftenen, åbner denne kl. 19.00 hvor der er mulighed for fællesspisning med grill af eget medbragt kød og tilbehør hertil som er inkluderet i entreprisen i El Diablo. Der vil naturligvis være mulighed for at få sit medbragte kød på køl under foredraget.

Ønsker man at deltage i grill og fællesspisning, skal man tilmelde sig aftenen via El Diablo’s hjemmeside. Man kan læse mere om dette og klubben HEROBS!! Vær opmærksom på at der skal tilmeldes separat til El Diablo, hvis man ønsker at gæste klubben om aftenen og at man ikke automatisk er garanteret plads, når man tilmelder sig foredraget.

Min mand John og jeg gæster også klubben om aftenen, samt til fællesspisningen.


Pris

Prisen for denne eftermiddag er 275 kr. pr. person.

Der er et begrænset antal pladser, så du skal ikke tøve for længe

Du kan tilmelde dig foredraget den 1/6-24 kl. 15.00 til 18.30 i El Diablo HER


Hvem kan deltage?

  • Parret der overvejer at åbne parforholdet (uanset hvor meget).
  • Singlen der er interesseret i om dette er noget for ham/hende.
  • Parret der allerede har åbnet op, men som ønsker inspiration til at manøvrere endnu bedre i det.

Udover at være sexolog, parterapeut og selvværds coach, lever jeg selv i et åbent forhold.

Jeg har en stor interesse om emnet både af personlig og faglig karakter, og har gennem tiden opbygget et stort netværk, både professionelt og privat, inden for alternative parforholdsformer, som jeg har lært enormt meget af.

Jeg mener det er vigtigt at have de rette redskaber med sig i et parforhold, uanset om det er åbent eller monogamt, men det kan være svært at finde ‘snapsene’ til det åbne parforhold i en jungle af monogami-eksperter.

Det ligger mig derfor meget på sinde at målrette dette foredrag, netop det åbne parforhold.

Derudover skal I vide, at jeg ikke gider beskæftige mig med at tale som en professor – jeg snakker ‘DANSK’ og foredraget er helt nede på jorden, uden de store fremmedord og termer, de færreste alligevel har glæde af at kende til.


Tilmelding og frist

Er du interesseret i arrangementet, men har spørgsmål forud for tilmelding, kan du kontakte mig på info@stinamaria.dk eller på messenger HER .

Du kan også gå direkte til tilmeldingen – HER.

Tilmeldingsfristen udløber 4 dage inden foredraget eller så længe der er billetter.

Hvis du er forhindret i at deltage netop denne dato, kan du tilmelde dig min mail liste og få besked i indbakken som én af de første, når der kommer en ny dato for næste foredrag. Tilmeld HER

podcast